četrtek, 1. januar 2009

Obljuba dela dolg


Včeraj sem omenjala eno zadevo katero sem pozabila deliti z vami. :) In kot sem obljubila, danes vam povem o čem se gre. Mogoče vam, moji dragi bralci, to ne bo pomenilo prav veliko a meni je verjetno srce bilo 100 na uro in kri je vrela po žilah.

Že kar nekaj časa nazaj (9.11.) sem bila na koncertu Oliverja Dragojevića. Zame živa legenda in (upam, da s tem ne užalim katerega zavestnega slovenca) daleč boljši pevec od večine naših glasbenikov, ki so željni predvsem slave in glamurja. On pa je preprost starejši mož, ki ve kaj imajo ljudje radi in je s svojo glasbo in karizmo zaznamoval mnoga življenja.

Po koncertu pa sem imela priložnost Oliverja tudi v živo spoznati. Dalmatinec od glave do pete. :) To je vse kar lahko rečem. Kot bi rekli mi mladi-človek je čisto u izi. :)) Nekaj je že v njegovi pojavi in sami osebnosti, kar mu daje vse pravice za poimenovanje živeče legende.

In še dokaz, da ne nakladam nekaj v tri dni....

Svoj obraz sem malce zatemnila, ker nisem jaz bistvo slike ampak Oliver. Njega glejte! :)) Sej tisti, ki me poznajo tak vedo, da sem to resnično jaz, ostali pa....sploh ne veste kaj zamujate. :)))

Pa še par utrinkov iz koncerta:



Pin It

3 komentarji:

  1. Ti kar verjamem, Oliverjev glas je res noro dober, pa glasba tudi.

    OdgovoriIzbriši
  2. No jaz sem ga poslušala v Logarski na prostem 30.12. je bilo mrzlo ko pes, sem se seveda kljub debelo oblečeni prehladila in sedaj kiham in smrkam, ampak se je splačalo. Seveda ga je prezeblo, saj ni navajen mraza, pa še fejst je bilo mrzlo, se je preimenoval v pingvina

    OdgovoriIzbriši
  3. Sem prav vesela zate, da ti ga je uspelo spoznati. Res, mu ni kaj očitati kar se glasbe tiče.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.