četrtek, 13. november 2008

Nekaj novega / Somethig new


This is my card for
Secret crafter Saturday challenge.

Nekako se kar ne morem sprijazniti s tem, da je zima pred vrati in da je še daleč do pomladi. Zato pa so moje čestitke precej pomladno obarvane. Se kar ne dam prepričat, da je trenutno en čisto drug letni čas. :(

V čestitko, ki vam jo bom danes pokazala je vloženo precej truda, razmišljanja, kombiniranja, lepljenja in vsega kar sodi zraven. :) Okrašena so vse 4 strani čestitke tako, da mi je njena sestava resnično vzela skoraj 2 dni. Sem pa sedaj toliko bolj zadovoljna z nastalim.

Čestitko pa bo prejela ena izmed Otočank. :)) Katera-pa naj ostane skrivnost dokler jo ne dobi v roke. :)

No pa začnimo z opisovanjem. :) Uporabila sem svojo najtanovejšo štampiljko-deklico, ki jo vidite na sliki. :) Vsem, ki je všeč naj povem, da jo boste lahko kmalu dobile tudi na "mojem" bolšjaku (na Otoku zakladov seveda). Pobarvana je s Tria markerji in še malo dodelana s Sakura glaze pisalom.


Bel krog je izrezan s ShapeCutterjem, krog za njim pa z okroglim nestijem. Bel krog je osenčen z črno blazinico, vijola krog pa imam po sebi pikica narejene s Sakura Med pisalom.

Roza kvadrtatki so najprej izrezani z skalpelom, potem pa še embosirani s Cuttlebogovo šablono. Je tudi nova novcata in bo prav tako kmalu na voljo na bolšjaku. No ne ravno šablona, ampak reliefni listki. :) Srčki so nato še malo osenčeni z belo blazinico in prilepljeni na malce večji marmorirano vijola papir.

V zgornji levi in spodni desni sem prilepila še "vogalček," ki sem ga izrezala z Hroščkom. :) Vse skupaj malo okrasila s Sakura Med in prilepila eno mini rožico. :)


V spod njem delu čestitke pa sem prilepila paus papir, ki je že bil kupljen tako okrašen. :) Da ne bo katera mislila le kako sem to naredila. :) Na papir pa sem nalepila roza rožice in dva metuljčka.


V notranjosti čestitke se skriva celotno bistvo. :) Gre za predalček na levi notranji strani, kamor sem že vstavila nekaj odtiskov. Imam pa jih namen še dodati. :) Tu je le začetek. :) Oba kvadratka sta izrezana z nestiji, embosirana in nato še osenčena s črno blazinico. Live, laugh, love pa je štampiljka, ki sem jo kupila že pred časom. Odtisnjena je s črnim StazOn-om.

Na desni notranji strani (zaenkrat še brez posvetila) pa sem se malo poigrala z okroglimi nestiji, ki sem jih najprej seveda izrezala, embosirala in nato še odrezala tako, da se lepo prilegajo kotom. Osenčeni so z črno blazinico. Rožice nalepljene na njih so narejene s štanco.

Rožici na beli podlagi pa sta Magnolia štampiljki, kupljeni nedavno. Pobarvala sem jih s Tria markerji in prilepila s 3D obojestranskim lepilnim trakom.


In pa ostala nam je še zadnja stran. Rožica je izrezana s šablono in hroščkom, malce okrašena s Sakurinim pisalom in prilepljena z obojestranskim lepilnim trakom.

In to je to. Amen! :) Pin It

22 komentarjev:

  1. Od vseh čestitk, ki se pojavljajo tule in na otočku, je ta na samem vrhu meni najlepših. Resnično čudovita je in vse pohvale za ta izdelek!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole je bilo pa res enega dela, ampak se je izplačalo - krasna je!

    Škoda, ker je ne dobim jaz. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuu Barbi tole pa je pohvala. :) Hvala ti! In tudi tebi Jana. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Uau. Sem ostala odprtih ust in brez besed - tisti, ki me poznajo, bi rekli, da je to nemogoče. Pa sloh nisem navdušena nad roza barvo. Ampak tale... je pa noro lepa. Res se vidi, da je veliko truda vloženega.

    Mislim, da se nas bo še veliko za Jano strinjali, ki obžaljuje, da čestitka ni namenjena njen.

    Kar tako naprej - z veseljem bom spremljala tvoje kreacije.

    OdgovoriIzbriši
  5. gorgeous card manuela I love the little pink butterflys thanks for joining us at scsc hugs Jill x

    OdgovoriIzbriši
  6. jaaaa, tejle se pa vidi, da je vanjo vloženo ogromno časa. Me veseli, da si si ga vzela in naredila čudoviiiito čestitko. Barva mi je tako všeč, motiv še bolj (grr.. čist isti okus imava za motive :)))).

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta čestitka je resnično zelo, zelo lepa: zaradi motiva, barv, izdelave, vseh detajlov ...

    Zopet si pokazala, da imaš zlate roke za čestitke!!! :)

    Lp, Helena

    OdgovoriIzbriši
  8. really beautiful card, love the dainty butterflies,thanks for joining us at scsc:)

    sue
    xx

    OdgovoriIzbriši
  9. TU pa je bilo ogromno dela. Res se vidi, da je vse skrbno premišljeno in sestavljeno, ter kombinacija različnih tehnik. Zelo lepa je!

    OdgovoriIzbriši
  10. Saj pravzaprav nimam na razpolago besed s katerimi bi te pohvalila, so komentatorke pred mano že vse ppvedale tako, da se pridružujem njihovim besedam. Bi pa pohvalila še tvoj opis dela in fotografije. Res si se zelo, zelo potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  11. Beautiful card Manuela and oh so pretty, thanks for joining us at SCSC this week :) Donna x

    OdgovoriIzbriši
  12. very sweet card

    thanks for joining us this week on SCSC

    hugs jane x

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala vsem po vrsti! Zlate ste! Dajete toliko pozitivne energije, da je prav luštno še kaj novega pokazat. :) Je pa že ena nova čestitka na pol narejena, le notranjost ji še manjka. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Enkratna čestitka. Barve so za pojest in postavitev je UAU! :)

    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  15. Uau! Resnično dodelano do zadnje pikice!! Super ideja, še boljša izvedba!

    OdgovoriIzbriši
  16. Afternoon Manuela,
    Your card is gorgeous, thanks for joining in this weeks SCSC!
    Clairex

    OdgovoriIzbriši
  17. doterana u nulo :O presunjena sem. res ti krasno uspeva, pohvale tudi iz moje strani!

    OdgovoriIzbriši
  18. Koliko truda - bravo! Se je izplačalo, res je čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  19. a beautiful card, such a pretty image. hugs rachxx

    OdgovoriIzbriši
  20. Hvala vam! Super je prebirat vse vaše pozitivne komentarje. :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Manuela, res je ta čestitka prečudovita. Same pohvale iz moje strani. super ker si še vse ˝opremila˝ z opisom izdelave te čudovite čestitke. LP, Tinchy ;)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.