četrtek, 24. marec 2011

CRAFT-alnica #26–Patelne barve / Pastel colors

Tokratno smo na CRAFT-alnici čisto pastelno obarvane, kajti pričel se je nov izziv z imenom “Pastelne barve.” Verjamem, da boste uspešne v kombinaciji nežnih, pastelnih barv. Tisti pa, ki niste povsem sigurni kakšne so pastelne barve, pokukajte _tukaj_ in se prepričajte sami.

Hi there! It’s time for another great challenge over at CRAFT-alnica and this week we would like to see some “Pastel colors.” It’s quite an easy challenge so there is no excuse why not to participate. Fot those of you who don’t know – CRAFT-alnica is first and only Slovenian challenge blog and it’s exactly one year old. Hurray! :)

This is my card, made for one little boy that was born not so long ago. I just love this cute stamp, it looks so peaceful and calm.

Ta teden imamo za vas tudi posebno darilo na CRAFT-alnici, saj Elizabeta iz sosednje Hrvaške podarja svoj Scrapbook papir velikosti A5, ki bo zagotovo prišell prav vsaki ustvarjalki. Dobila pa ga bo žal le ena in sicer tista, ki bo razglašena za zmagovalko. ;)

***********

Zadnje dni sem bila precej zaposlena z izdelavo novega nakita, ki sem ga že nekaj časa nazaj napovedala na svoji Facebook strani. Celotna zgodba (od ideje do končne izdelave) pač potrebuje svoj čas, če želiš, da je na koncu vse tipi-topi, ampak glavno, je da se sedaj že približujemo “ciljni” črti. :) Kar nekaj kosov nakita je že narejenega, veliko ga šele bo in danes vam želim pokazati en delček te nove kolekcije, ki vas bo zagotovo navdušila, tako kot je mene. :) Brez lažne skromnosti, seveda. :)

I was quite busy last few days (and weeks) with my new line of jewelry and I am so happy that this whole story is finally moving to it’s end and I will be soon able to show you more. I did speak about it (days ago) at my Facebook fan page, but today I am showing you one special piece of it and I hope you will love is as much as I do :)

Parisss

More photos soon, so keep in touch. Smile 

Lepo se imejte do prihodnjič!

Have a nice day and thank you so much for stopping by.

Pin It

5 komentarjev:

  1. Manuela saj ne vem kaj bi raje gledala ali voščilnico, ki je z lunico in medvedkom tako preprosto prisrčna ali verižico, ki me je v sekundi navdušila - z veseljem bi jo imela :) in priznam, da močno upam, da se bo to dalo tudi kje dobiti, ker jo bi s ponosom nosila :)) Lepo se imej in še enkrat čestitam!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hei Frutka! :) Zdaj mi manjka tist smeško, ki objema drugega smeškota. :)) Tak lep komentar! :))

    Verižico se bo dalo dobit zagotovo. Bodo pa še ostale tako, da lahko malo počakaš, če ti bo katera druga bolj všeč. ;) Če ne, pa dobiš tole. ;) Kot rečeno - par jih je še v pol-izdelku tako, da ko bodo vse končane jih objavim. ;)

    Lepo se mej,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  3. This is so pretty and precious!! I just love the image, your coloring, and the papers. Gorgeous colors!
    hugs,
    Chris

    OdgovoriIzbriši
  4. Iiiiiiii, kako lepo je prebrat ko je nekdo zadovoljen s komentarjem :) Morem rečt, da si mi kar dan polepšala, pa še sonček sije in vikend je pred vrati, kaj si lahko želiš še več ;) Verižice, ki pa so še v izdelavi, sem prepričana, da bodo ravno tako čudovite kot je tale. In se mi zdi, da se bo kar težko odločit :)
    Lepo se imej!

    OdgovoriIzbriši
  5. ♥ ♥ ♥ cartlih čestitka :) obesek mi je pa fuuuul všeč ♥ ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.