sreda, 21. april 2010

Mali ježek / Little Hedgehog

Minila sta že dva tedna od začetka drugega izziva na CRAFT-alnici, kar pomeni da je čas že za tretji izziv! Tokrat je bila na vrsti Vladka, da se domisli kaj bo njena tema izziva. Odločila se je za foto inspiracijo. Njena fotografija izgleda takole:

3_izziv_Foto_inspiracija_by_Vladka

No ja na prvi pogled nimam s to fotografijo prav nič skupnega. Bave niso ravno v mojem stilu (vsaj kar se ustvarjanja tiče), “starinski” slog mi tudi ne gre najbolje od rok..in kaj sedaj?! Ja nič, nekaj je treba narediti in odločila sem se da se še najlažje poistovetim z barvami. Rjava, bela, rumena, zelena. To so barve, ki sem jih uporabila na moji čestitki. To je bila torej moja inspiracija, ki je prišla s te čudovite Vladkine fotografije-Barve. :)

1

Moj mali ježek (no saj v bistvu niti ni tako mali, v višino meri 6,3 cm) je izrezan s Cricut Expression in mojim novim Cartridgem Create a Critter. A več o tem (o novem Cartridgu in kaj to sploh je) prihodnjič. Ježek je torej sestavljen iz različnih barvnih plasti in prilepljen na bel papir s 3D blazinicami. Rob na papirju je narejen z Martha Stewart štanco.

2   

Tudi tokrat pa sem se malo poigrala z notranjostjo in vanjo postavila še enega ježka, ki pa je res majhen. Če se ne motim meri v višino 3 cm.

3

Hi! It’s time for a new Challenge (#3) at our first Slovenian Blog Challenge CRAFT-alnica (it’s in slovenian only, so you will have some troubles to understand it:). This time, Vladka choose a Photo Inspiration theme. And since I can’t really relate to this Vintage style (it’s great, but just not me), I decide to use all those colors that are on the photo. Brown, white, yellow and green. And I did this completely not-serious-and-not-vintage-style  card. But I like it, and I happy because I manage to stay “myself” with this card no matter what. :) It’s nice and clean I must say. :) Little Hedgehog is made with Create a Critter cartridge and my Cricut Expression Machine. Thank you so much for your visit!

Ne pozabite pokukati tudi k Vladki in Simoni, ki sta pripravili čudovite izdelke za Izziv #3!

Pin It

10 komentarjev:

  1. Kako srčkana ježika! V bistvu obe. Všeč!

    OdgovoriIzbriši
  2. iiii kok je cartlih ♥ ♥ ♥

    A si mogoče vedela, da se da za ježka narediti posebna hišica, da se potem zadržuje okoli vrta in hrusta škodljivce :)

    OdgovoriIzbriši
  3. BM naslednjič naredim še eno čestitko s hiško za ježka. :))Da bo ostal doma in ne bo hodil okoli. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako lep ježek! Všeč mi enostavnost in preprostost čestitke! Občudujem tvoje delo, ki je naravnost fantastično!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ker me kar nekaj časa ni bilo pri tebi na obisku (oziroma sploh sem bila out od spletne scene), sem šele sedaj videla in prebrala, da si ponosna lastnica Cricut Exoression-a. Čestitam. Sporočam pa ti, da ima tvoj Cricut bratca (sicer sivega) pri meni doma. Že od lani sameva in me ja prav sram, ker nič kaj dosti ne delam na njem. Ti pa si prav pridna. Kar tako naprej. Tale kartuša Create a Critter pa je enkratna, to bo moj naslednji nakup. Še kaj izreži - si bova lahko izmenjali kakšno izkušnjo več .... Lp!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ojla Mojca!

    Super, da vem za še eno, ki je ponosna lastnica Cricut-a! Nobena se ni oglasila, tako da ga sploh nisem vedela koliko jih je v Slo oz če sploh je kakšen. Zdaj pa vsake toliko slišim za kakšno novo lastnico. :)) Ja moj je kar precej v uporabi, čeprav bi bil lahko še več. Create a Critter je pa res en super Cartridge, ki ima toliko lepih živalic (in drugih stvari), da je z njim prav zabavno delati. In sama živalica po sebi je dovolj za čestitko, če karkoli več dodaš na njo izpade "prepolno." Tako, da je precej hitra in enostavna čestitka. Malo za spremembo. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidiš vsak najde svojo inspiracijo in barve so prav tako super. Sem mislila, da je ta ježek manjši in sem bila presenečena, ko si napisala mere. Ena lušna žverca so ti ježki, pri nas vsako leto domujejo in prav zanimivo jih je opazovati, ko poleti ob večerih začno hodit po zelenici. Lušno, da si še v notranjost postavila enega.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovit, nasmejan ježek! Sta bila nedavno dva pri nas na obisku in smo ju pogostili z jabolkom. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. I love it :) it's great card

    OdgovoriIzbriši
  10. such a nice card. i love it :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.