nedelja, 28. februar 2010

Velika novica… / Big news…

V prejšni objavi sem pisala o tem, da se je zgodilo nekaj čudovitega in res se je. smilie_girl_014 Dolgo sem čakala, da bom lahko delila z vami svojo najnovejšo igračko in po tisočih zapletih je prejšni teden končno našla pot do mene. Res je, ko pravijo kdor čaka, dočaka. Samo kaj to celoten proces čakanja včasih pohrusta še zadnej naše živčke in malce pokvari veselje. Ampak na koncu je vredno truda. :)

Torej moja velika novica je …… da sem ponosna lastnica novega Cricut-a!!!!!!!! Jaaaa!!! smilie_happy_011 Vsi, ki ste v “ustvarjalnem” svetu veste o čem govorim, ostali pa pokukajte na Youtube, napišite Cricut in si poglejte kaj vse ta mašinca zmore. :) Veeeeliiikooo stvari, vam povem!

1

O vseh zapletih, ki sem jih imela preden je ta čudovita igračka prispela do mene raje ne bi zgubljala besede, ker sem še vedno jezna, ko samo pomislim kako dolgo je trajalo. Je pa konec takšen, kot bi si ga samo lahko želela – dobila bom DVA!! smilie_happy_010 Oziroma eden je ta na fotografiji, drugega pa pričakujem naslednji teden. In tudi tisti bo modre barve. :) Nisem se še popolnoma odločila kaj bom z drugim, ampak zaenkrat bo ostal pri meni. Potem pa bomo videli kaj bo.

 

2

Pa še take lepe modre barve je. Res pravi lepotec. :) Po mojih predvidevanjih je edini v Sloveniji, če pa ima kje kakšnega bratca pa naj se prosim javi, da ne bom živela v zmoti. :)

 

3

4 

Danes vam samo pokažem par njegovih fotografij, za kaj več pa boste morali počakati kakšen dan, saj trenutno ni časa. :( Še vedno pa vam ostane, kot že rečeno, Youtube. Tam je posnetkov toliko, da boste lahko tri dni sedeli pred računalnikom in spremljali ta strojček. :) Gre dejansko za elektronski rezalnik papirja, ki omogoča ure in ure zanimivega igranja saj se možnosti za rezanje nikoli ne končajo. :)

5

Danes res na kratko, brez podrobnega opisa Cricut-a, v prihodnjih dneh pa vam kakšno stvar še podrobneje razložim, pokažem kak izdelek in morda še kaj.

Če imate kakšna vprašanja kar pogumno z njimi v “rubriki” Komentarji. :) Z veseljem vam odgovorim in pomagam potešiti vašo radovednost. :)

Veliko vas sprašuje o kakšnih težavah govorim, ko sem omenila, da sem imela težave pri naročanju. Zato bom celotno zgodbico napisala kar tukaj, da ne bo dilem. :) Torej najprej sem Cricut naročila na eBay-u, vendar, ko ga po enem mesecu nisem dobila sem začela še bolj pospešeno pošiljati prodajalcu sporočila in ga spraševati kako to, da paketa še ni pri meni. Komunikacija je bila katastrofalna, saj mi je odpisal na vsako 7. sporočilo, ali pa niti to ne. Zato sem na ebay-u odprla Case (gre za to, da kontaktiraš “eBay” in potem oni rešujejo zadevo naprej). Ugotovili so, da gre za napako prodajalca in so mi vrnili denar. Prodajalec mi je še vedno zagotavljaj, da mi bo poslal drug Cricut, vendar kdo bi mu še kaj verjel po takšni neresnosti, ki jo je pokazal. Vseeno sem še počakala kak teden, dva, ko pa sem imela vsega dovolj sem šla v eno (ameriško) spletno trgovino, naročila novega (popolnoma istega) in upala, da ta pa pride do mene. :) Naslednji dan (po oddaji naročila) pa mi prodajalec iz eBaya napiše, da mi je poslal nov paket in še številko za slednje mi je dal, tako da sem res vedela, da je paket šel iz njegovih rok. In kaj sem hotela? :) Nič, čakala sem da oba prispeta. :) Enega že imam, drugega pričakujem naslednji teden. Torej eden je praktično brezplačen, le davek in carino bom morala plačati zanj saj je iz ZDA. :) To je celotna zgodbica o parajočih živčkih in srečnem koncu. :)

 It has been really a fantastic week, because now I’m a proud owner of a new Cricut machine! I’m so super excited about this I could jump up and down. :) I have been waiting it for so long time (2 months) that you can imagine how happy I was when I finally bring my new toy home. :) As far as I know this is the only one in whole Slovenia (this is my country, and it’s real small:) ). How nice is that?? :) So..I love my blue Cricute and it is really worth the money. :)

 

Lepo bodite do prihodnjič. smilie_winke_003

Pin It

26 komentarjev:

  1. Oooo, tole pa je pridobitev!

    Veselo ustvarjanje ti želim!

    Sicer pa, jaz ne delam nikakršne konkurence - niti hroščka nimam hehe.

    Se pa veselim kakšnih informacij o delu s tem čudom...

    LP!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, Manuela. Virus hroščkov in podobnih mašinc se kar širi po Sloveniji. :) Čestitke, da se je tebe prijel. In celo dvojno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. aawwww cool :) +happy for you+ .. :) looks fantastic :) .. btw .. vceraj sem bila c Celju - Memories - je zelo cute trgovino :) hvala za informacijo :)

    upam da bos imela veliko fun z tvojim circutom :)

    xx Martina

    OdgovoriIzbriši
  4. o, čestitke za tako pridobitev, pa hitrooo na delo, pa hitro pokaži kaj zmore žverca.

    OdgovoriIzbriši
  5. Bravo Manuela, imaš čudovito igračko! Sama jo imam že nekaj časa nagledano in šparam, da si jo bom lahko nekega dne privoščila.;-) Predvsem mi je všeč to, da ti lahko reže poljubne oblike, ne samo tiste, ki jih lahko kupiš kot 'šablone'. Me pa resnično zanima kako si ga spravila do doma in kje si ga naročila? Mislim, da ti bom kar po mailu zatežila :-) Želim ti veselo ustvarjanje s to novo igračko, naj ti bo še v večje veselje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oooo, čestitke za novo pridobitev oz. kar dve! Zakaj pa dobiš dva? zaradi omenjenih zapletov?
    Veliko veselja ob uporabi nove mašince ti želim. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super, lej no lej, kak nakup si si privoščila :) Si čisto padla not.
    Zdaj pa veselo na delo.
    Mene pa je tole čestitkanje in hroščkanje malo minilo :) tako da me tale igrača ne mika več. Bom pa vseeno pogledala, če boš kaj ustvarila z njo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala punce. :)

    Martina me veseli, da si šla pogledat v Celje in da ti je bila trgovina všeč. :) Če te bo še kaj zanimalo me kar vprašaj. ;)

    Nataša sem dopisala celotno zgodbo kaj se je dogajalo in zakaj bom v bistvu dobila dva. :) Napisana je s temno rdečo/roza barvo, da jo boste hitreje našle. :)

    Lepo se imejte,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  9. oo srečnica jaz bi tudi tole mašinco imela:)
    lepo ustvarjaj pa hitro pokaži, kaj vse zmore, saj se že malo firbčna.

    OdgovoriIzbriši
  10. uuuuuu čestitke, čestitke :) en čas sem ga tud sama gledala, ampak glede na to, kolk ustvarjam, ga dejansko res ne rabim :)

    zdej mi pa še reči, da si bila v petek na carini v lj :) okrog 12.30 :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja Sandra sem bila enkrat takrat. :) Okoli pol enih, enih. ;) Si bila tisto ti?? Torej nimaš več iste barve las kot je ta na fotografiji na blogu? Ej pa veš da sem razmišljala o tem, da je čisto možno, da je to kakšna punca, ki jo tako "blogersko" ali pa iz Otočka poznam. :) Vidiš, vidiš. Pa še prav sem imela. :D

    OdgovoriIzbriši
  12. hehehe :) ane kok je svet majhen :)
    jest sem šla po svoje distress refilčke in ta nove blazinice, pa je najprej zgledal kot da pol stvari manjka, potem pa je ga. carinica prišla in povedala da gospa za okencem ni pobrala še tistih stvari, ki so bile poleg škatle na mizi. tako da je na koncu štimalo vse.
    jooooj če bi vedla, da se v tisti veliki škatli skriva circut, bi si ga sigurno hotla ogledat :) ko sem slišala da je mašina za rezanje papirja, sem mislila, da si je ena naročila giljotinco iz tujine :)))

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sem opazila, da vam nekaj ni štimalo pri paketu, ker sta tako dolgo tuhtale in gledale. :) Jaz pa vsa živčna čakala kdaj mi bo prinesla škatlo. :) Res je svet majhen. :)) No zdaj vsaj veva kako zgledava, če se še kdaj srečava kje. ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. O, tole pa je igračka 1A :-) Pa veselo ustvarjanje!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Oh, krasan nakup :)
    mika me...ampak catridgi so dragi. Če boš javila da gre z Sure Cuts a Lot softwareom...

    OdgovoriIzbriši
  16. Lušten je tale čriček. Obilico užitka ti želim z igračkanjem.

    v sloveniji ima ena punca njegovega bratranca, ni čisto takšen, tako da ni bratec. :) :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Manuela, najprej sem mislila, da je velika novica dojenček. ;-))

    Zdaj pa vidim, da imaš novega črička, čestitke za nabavo!

    OdgovoriIzbriši
  18. Joj Suzi to pa še ne bo tako kmalu. :) Ampak a veš, da sem razmišljala, da bo zagotova katera pomislila na kaj takšnega? :) In vidiš ena je že priznala. :)

    Jana sem ravno včeraj zvedela za to punco. :) Mi je ena otočanka (Otok zakladov) prišepnila. :) Lepo, lepo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Sem prepričana, da nisem bila edina. ;-))

    Joj, zdaj sem pa še jaz radovedna o kateri zverini in kateri ustvarjalki je govora... Ah, firbec...

    OdgovoriIzbriši
  20. No, zdaj ste že tri, za katere vem, da imate črička :) čestitke!!!

    Zdaj pa veselo nakupovanje kartušic :))

    OdgovoriIzbriši
  21. Vau so že tri črički v Sloveniji? :) Oziroma štirje, ker moj (tadrugi) je že na carini v LJ. :) Še malo pa ga dobim. :)) Jeeej. ;)

    BM pa imata punci (lastnici drugih dveh čričkov) morda tudi blog? Za eno vem, da menda izdeluje svojo spetno stran, kaj pa druga? Bi šla malo pokukat pa ne vem kam. :(

    Lepo bodite

    OdgovoriIzbriši
  22. Vztrajnost se splača!! Čestitam za nove igračke!

    OdgovoriIzbriši
  23. pred nosom je :)
    http://prikokici.blogspot.com/

    veselo ustvarjanje. me pa pusti čisto hladno, tako da bom le gledala ...

    OdgovoriIzbriši
  24. Ja pri Kokici sem ga videla, ampak takrat ko sem spraševala kdo ga ima pa še nisem vedela da je ona ta. :) Ker ga še ni objavila na blogu. Jaz pa žal nisem uspela ostati tako hladna. ;)In mi ni žal. :)

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.