petek, 29. januar 2010

Vse je roza! / Everything’s pink!

Roza barve ne maram preveč le na oblekah. Skoraj vsepovsod drugod, pa je ta barva tako čudovita. :) Zato tudi največ stvari naredim v roza barvi. In kaj bi si lagala-tako mi je tudi najbolj všeč. Punčkasto, pa kaj zato. Štejem premalo pomladi, da bi se ukvvarjala s tem ali sem še lahko punčkasta ali ne. Odgovor je: Seveda!

I don’t like pink on my clothes, but on everything else I just love it. That’s why I do so many things in this particular color. There’s no need to lie to myself, because this is just the way I like it the most. :)

Ravno zato sem se tudi odločila, da je ena stvar kot nalašč izdelana zame. In ne dvomim, da še za koga, ampak zame definitivno. :) In tako je v mojo ustvarjalno sobo prispela moja nova prijateljica-moja Rozika. :) Vas zanima kako izgleda? Prelepo. :)

That’s why I decided that one thing particularly was made for me.  And few days ago in my craft room arrived a very special friend-my Pinky. :) I just adore her and she looks so pretty. :)

3

4

5

 

 

 

 

 

In če je že vse roza pa naj bo še en kompletek rozast. :) Nastal je po naročilu in, če je naročnica zahtevala roza, kdo sem jaz da bi ji to preprečila. :) Kot da mi je bilo težko ustvarjati v roza..ja lahko si mislite. :)

And if everything’s pink, I have to do some bracelet and little notebook in pink to. :) Oh you can imagine how hard it was for me-using pink. :)

1 

Tilda je pobarvana s Prismacolor barvicami, uporabila sem tudi nekaj bleščic (Copic glitter, Stickles), metuljček pa je premazan tudi z Glossy accents, kar pa se na fotografiji žal ne vidi najbolje.

I use Prismacolor pencils to color my  Tilda, I also use some Copic glitter, Stickles and Glossy accents.

2

Lep pozdrav, do prihodnjič. :)

Bye, bye till next time. :)

Pin It

15 komentarjev:

  1. Uh, zdaj imaš doma elegantno živalco :) Lepa je. Čestitka pa čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna Tilda je nastala, všeč mi je. Tvoja nova pridobitev pa še boljša :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. iiijeee, kake rozike tu in tam :-). Ta tvoja čestitka je direktno za pojest, kot ponavadi mene spominja na sladoled takšna barva. Lepo si jo sestavila, krasna je ta podlaga in všeč so mi tisti osenčeni robi. Zapestnica pa itak perfektno paše zraven.

    OdgovoriIzbriši
  4. iiiiiiii kak lep rozi hrošček :)
    me pa zanima a je kej "nadgrajen" al je sam roza :)

    čestitka je pa tud lepa rozika :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajooooj, pa si res to naredila :))) Jaz sem se prepričala, da tok nora mi pa ni treba bit, da bi menjala za roza hroščka :)))
    Čeprav je treba priznat, da je res lepši, pa konc :))
    Pa tudi čestitka je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. waaa, sem komentirala že na forumu, pa bom še tukaj.
    sem kar čakala, da pokažeš sizzixa, pa si em presenetila z rozastim hroščkom :) in tudi ta je ZEEEELO lep!
    prijetno ustvarjanje ti želim!!

    kar se tiče pa čestitke, moram pa priznati, da mi je ena izmed favoritk do sedaj. res si lepo pobarvala in skombinirala, mislim, da lahko rečem samo to: kapo dol. naj živijo rozike :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidim, da vam je všeč moja Rozika. :) Sandra prav nič ni nadgrajen ali kaj drugačen od zelene živalce. Sem tudi jaz potiho upala, da bo vsaj malo drugače, čeprav sem vedela da ne bo. Razen barve seveda. :)

    Sem pa zdaj opazila eno pomanjkljivost pri moji objavi-v slovenščini sem pozabila napisati, da je tole blokec in ne čestitka. :) V angleščini sem napisala, v slovenščini pa ne. Sem se čudila zakaj vse pišete "čestitka," pa sem kmalu ugotovila kaj je narobe. :) Ah pa nič zato-glavno da je roza barve. :) Hehe

    Lepo se imejte

    OdgovoriIzbriši
  8. Super roza pomagač in (lušna čestitka) lušen blokec ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako pa izgleda notranjost blokca? pokažiiii :) tvoje notranjosti so zmeraj lepe!

    pa dobila sem papirje, hvala!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Anja (Papirolina) blokec več ni v moji rokah, tako da ga več ne morem fotografirati. Ni pa pri tem notranjost nič posebnega, ker tudi ni bilo časa. Včeraj zvečer je nastal, danes zjutraj pa je že šel. Zelo na hitro se je vse odvijalo. :)

    Me veseli, da si že dobila liste. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. :) zanimivo, da si se spet odločila za hroščka :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pozdravljena,
    izdeluješ zelo lepe stvari:) Tudi sama rada ustvarjam. Že nekaj časa po netu raziskujem te ''hroščke''. Pa me zanima, kje si ga kupila? A v tujini preko spleta? Ker se mi zdi, da se ga v Sloveniji sploh ne dobi.
    Hvala za odgovor in lep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala Alenka. :) Oba hroščka sem kupila v tujini. Takrat ko sem kupila prvega, naše trgovine niso niti vedela da obstaja kaj podobnega tako, da ni bilo niti najmanjše možnosti, da bi ga kupila v Sloveniji. In več kot leto po tem je stanje v naših trgovinah še vedno porazno kar se takšnih večjih in dražjih stvari tiče. Tako, da je splet najboljša izbira. Žal tako pač je.

    Lepo se imej,
    Manuela

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.