torek, 15. december 2009

Zapestnice

Sicer je moje glavno področje papir in ustvarjanje z njim. A včasih me zamika še malce v druge vode. V enih vodah sem zadovoljna s svojim "plavanjem," v drugih pa mi tudi dvojni rokavčki in kakšen obroček okoli pasu ne bi pomagali. :) Tako vsaj meni moje perfekcionistično oko in se ne da prepričati ostalim, ki morda menijo drugače in ne vidijo vseh napak, detajlov, in še česa kar vidim sama. :)

Že dolgo me je mikalo izdelovanje nakita. Pred leti sem sicer že malce "čofotala" v teh vodah, a ker sama ne nosim ročno delanega nakita (ne vem zakaj), sem kaj hitro opustila vse kar je s tem povezanega. A od letošnjega poletja me nakitkanje spet počasi in potiho vabi k sebi. Najprej je bilo seveda treba pobrskati med starimi zalogami in odkriti kaj bo še uporabno in ne, kot pa se za pravo zapravljivko spodobi je bilo nujno in nepogrešljivo tudi nakupovanje raznoraznih bunkic, okraskov in kdo-ve-česa-še. :) Večino stvari še niti prejela nisem ker potujejo iz daljnih, daljnih krajev od dobrih ljudi iz eBay-a :), toda upam, da me poštar preseneti še letos. Sem že zeloo nestrpna. :) Pa da ne bom samo govoričila brezveze, naj vam pokažem nekaj prvih izdelkov. :)

Cilj pri izdelavi je bil le to, da je končni izdelek takšen, da bi ga tudi jaz nosila (ne samo da bi ga, ampak ga tudi Bom!(: ), čeprav drugače ne nosim ročno izdelanega nakita. Kot sem že omenila zgoraj. ;) Torej moj moto je zagotovo bil in bo ostal: Keep it simple! And nice of corse. :)



In pa še vse štiri na kupu:

Zapestnice je mojim "sostanovalkam" (beri: mamici in sestri) prinesel Miklavž in glede na to, da so mislile, da so zapestnice kupljene vse dokler jim nisem povedala, da so mojih rok delo, se mi zdi, da so za prvič kar dobro izpadle.

Sedaj pa samo še poštar prinese nove zaloge in grem spet lahko veselo na delo. Ga otožno čakam vsak dan, pa se me še kar ne usmili. :( Ampak jaz verjamem, da tudi ta dan ni daleč. :)

Lep pozdravček vsem skupaj! Papa Pin It

7 komentarjev:

  1. Krasne zapestnice si jim naredila. Le plavaj, plavaj, ti gre dobro :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vladuška, kar se tiče takšnih zapetnic sem že odvrgla vse plavalne pripomočke (plavam brez rokavčkov in obročkov okoli pasu). :) Še malo pa bom lahko samo na blazini ležala in z rokami le mičkeno čofotala po vodi. :) Hihi! Toliko o plavanju v tujih vodah...

    Lepo se mejte

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lepe zapestnice! Se jih ne bi branila. :) Odlično ti gre, le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  4. jauč, v nevarnih vodah si... iz njih ni izhoda, ampak čofotanje ti bo v neizmeren užitek:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Manj je ponavadi več in to gotovo velja za tvoje zapestnice. Se že veselim, da pokažeš še več!

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.