ponedeljek, 14. december 2009

Snežinke na zelo preprosto

Tako bi lahko poimenovali recept za izdelavo današnje čestitke. :) Torej vzamemo 9 snežink, po želji in okusu jih okrasimo in nato prilepimo na papir. Pa je čestitka narejena. :) In kako to izgleda v praksi? Takole:

Bež papir, ki sem ga uporabila za podlago je senčen z dvema odtenkoma rjave. Pa tudi "poštempljala" sem ga malo s štampiljkami in Versa mark ter svetlo modro blazinico. Da ni tako dologočasen. :) Na fotografiji se žal to ne vidi tako dobro.



Nekatere snežinke so posute z Martha Stewart bleščicami, nekatere pa imajo samo na sredini en okrasni kamenček in po robovih malce bleščic narejenih s Copic pisalom z bleščicami. Tudi tega se na fotografijah žal ne vidi najbolje, v resnici pa se prav lepo novoletno svetlikajo. :)

Fotografirala sem tudi mojo zbirkico Martha Stewart bleščic, ki so odlične in bodo v prihodnosti zagotovo še uporabljene. Samo k delu se je treba spraviti. :)

Lep snežni ponedeljek vam želim. :) Pin It

6 komentarjev:

  1. Luštna , preprosta, ampak zelo luštna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Preprosta, vendar zelo lepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mi je prav všeč. Včasih je potrebno tak malo, pa pride ven tako lušno. Všeč so mi detajli s katerimi si dopolnila vse skupaj (malo senčenja, bleščice in kamenčki)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, te MS snežinke so super! Tudi jaz sem naredila letos nekaj zelo podobno preprostih z to snežinko. No, moram še poslikat, predno gredo na pot. ;-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prav čudovita je ta tvoja preprosta voščilnica! Resnično lepa.

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.