nedelja, 17. oktober 2010

My Top 3 ~ 7 Kids College Fund

To je moja druga Top3 objava in upam, da boste med predstavljenimi izdelki našli tudi kaj zase. :) Moj spisek želja se prav gotovo daljša z vsako objavo in z vsakim pogledom v trgovino 7 Kids College Fund. :) Tokrat vam predstavljam 3 izdelke na temo “Rojstni dan.”

Hello! Thank you for stopping by. It’s Sunday again so I want to show you my second Top 3 items from 7 Kids College Fund – I decided to go with “Happy birthday” theme today. Hope you will like them as much as I do. :)

image

Klikinite na napis ali na fotografijo. Click on the title or photo.

HEDGEHOG BIRTHDAY Penny Black Slapstick Stamps

imageČudovita štampiljka, ki bo zagotovo polepšala vsako rojstnodnevno čestitko. Meni je zelo zelo všeč, pa vam?? :)

Isn’t this the cutest stamp ever?? I love it! I don’t own it yet, but I like it so much that I guess I will own it soon. :) 

MARTHA STEWART CUPCAKES EDGE PUNCH

imageMarta Stewart ima fantastične “štance” in ne glede na to koliko jih imam doma, vedno hočem nove! Ta je odlična za vsa vaša rojstnodnevna ustvarjanja.

I absolutely love Martha Stewart’s punches!  You can never have to much of them. :) And this one is just perfect for your Birthday creations. :)

COSMO CRICKET DELOVELY MINI DECK

image DeLovely papir je tako lepo barven in pisan, da sem ga morala imeti v svoji zbirki. Če se ne motim, ga še vedno nisem uspela uporabiti, čeprav je v moji lasti že kar nekaj časa, ampak verjamem, da bo kamlu prišel na vrsto. :)

I have to had this amazing DeLovely paper pack. It’s so colorful and awesome! I didn’t use it yet, but can’t wait to do it. :)

This is all from me for today. So don’t miss my second Top 3 by 7 Kids College Fund next Sunday. I will be back with some other great items! :) And if you want me to show you items on some specific theme (Christmas, New born, Valentines day…) just let me know (into the comments below) and I will pick my Top 3 from 7 Kids College Fund.

You can fund my first Top 3 items HERE.

image image image

Ne spreglejte mojih nasvetov za šoping že naslednjo nedeljo. Če si želite kakšno posebno temo za Top 3 izdelke  (Valentinovo, Božič, Rojstvo, itd.) mi to sporočite v komentarjih ali na naslov manuelina.ustvarjanja@gmail.com

Objavo mojih prvih Top 3 izdelkov si lahko ogledate TUKAJ.

Lepo se imejte!

Have a nice day!

Pin It

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.