ponedeljek, 8. februar 2010

Nekaj novega… / Something new…

Po dolgem času mi je spet uspelo narediti nekaj voščilnic. In ne boste verjeli, ampak na njih ni prav nobenega odtisa! Ja z vašimi očmi ni prav nič narobe in dejansko piše to kar mislite, da ste prebrali. :) Potrebujem par “resnih” voščinic (za zalogo), ker nikoli ne veš kdaj bodo prišle prav. Tako, da sem pospravila vse svoje štampiljke, odtise in barvice na stran in sem se posvetila vsemu ostalemu. In brez lažne skromnosti priznam, da sem zadovoljna z mojimi taresnimi voščilnicami. :) Danes vam pokažem prvo, ostale pa v prihodnjih dneh.

After a long time I finally made some cards again. I put all my stamps away for some (short) period of time and use other materials. I must say I like my stamps a lot, but it was nice to do something else this time. :)

Pred objavo čestitke sem malce pokukala kaj se dogaja na raznih “Blog izzivih” in presenečena ugotovila, da moja čestitka ustreza kar štirim, pa še kakšen bi se našel, če bi se bolj potrudila. Nastala je kar tako (iz glave, bi lahko rekli) in kdo bi si mislil, da bo vsebovala prav to kar zahtevajo na sledečih izzivih. :)

ABC challenge ~ uporabiti nekaj novega iz domačih zalog

Cute Card Thursday ~ pike

Challenge up your life ~ srčki

Papertake Weekly Challenge ~ ljubezen

del 2

I just take a quick look on several Blog challenges before I started writing this post and I was quite surprised when I saw four challenges in which I can participate with my card. :) I really hope you will like it. ;)

ABC challenge ~ use something new

Cute Card Thursday ~ spots & dots

Challenge up your life ~ Hearts

Papertake Weekly Challenge ~ Love actually

1

Mislim, da je že iz same fotografije razvidno precej o samih materialih, pripomočkih in še čem, kar sem uporabila tako, da o tem ne bi kaj preveč pisala.

I think I don not have to describe materials or tolls which was used on this card, because it is all quite simple. Some paper, flowers, punches and you card is done. :)

2

 

Vse kar potrebujete je le nekaj prave ustvarjalne energije in ste zmagali! :) Oziroma vsaj dokončali vošilnico do te mere, da ste z njo popolnoma zadovoljni. Zame je to velika zmaga. :)

3

 

Hvala vsem, ki spremljate moje delo tudi na Facebook-u.

And special thanks to all my fans on Facebook. :) I love you all. ;)

Fb

Click on the image if you want to become my fan. I would really appreciate it. :) 

 

Lep pozdrav do prihodnjič!

Thank you for visit!

Pin It

12 komentarjev:

  1. Prekrasna je, všeč so mi barve, všeč mi je kako si jo sestavila, všeč mi je ta njen osrednji del. Skratka, veliko se da narediti brez štampiljk in povsem drugače izgleda, super izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super je :) sploh niso moje barve, pa mi je vseeno zelo všeč. Daleč od tega, da je enostavna, zelo premišljeno in z občutkom je sestavljena.
    Pravo veselje jo je pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  3. lovely

    Thanks for joining is on ABC :)

    Hugs Jane x

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo, zelo lepa je. Ravno prav vsega, da ni preveč na njej in ne premalo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa voščilnica. Dokaz, da se da tudi brez štempljev.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasna voščilnica! Všeč mi je njena hkrati enostavnost in zapletenost. Težko se opiše z besedami, je pa prav gotovo prečudovita.

    OdgovoriIzbriši
  7. Heja :) super kartico :) <3

    cool da si iz Slovenije :) studiram slovenscino pa nisem zelo dobro :( .. aaampak :) kje v Sloveniji je mozno da kupiti "scrapbooking/stamping stuff" .. bila sem v Ljubljani ampak nisem nic iskala?!

    Hvala in lepe pozdrave iz Avstrije, Martina

    OdgovoriIzbriši
  8. Ojla Martina!

    Hvala za tvoj komentar in ne skrbi-tvoja slovenščina je dovolj dobra, da vsak razume kaj želiš vprašati/povedati. V Sloveniji je bolj malo trgovin s Scrapbook materialom. V Ljubljani sta dve-Antus in Prometej. V Celju pa je Memories. Tam tudi lahko najdeš veliko zanimivega (papir (Scrapbook paper), štampiljke (stamps), štance (punches)).

    Upam, da sem ti bila vsaj malo v pomoč in, da boš našla kakšno dobro trgovino.

    Če imaš še kakšno vprašanje pa mi piši na: manuela0manuela@gmail.com

    Lepo se imej

    OdgovoriIzbriši
  9. WOW! Such a absolutely beautiful card Manuela!
    I love the colours, the big heart and the flowers.
    Hugs
    Swantje x

    OdgovoriIzbriši

Iskreno se ti zahvaljujem za tvoj komentar! :)
Thank you so much for your comment.