četrtek, 25. november 2010

Hanna & Friends #72

Advent Calendar

Adventni koledar

Tokrat želimo na izzivu Hanna & Friends videti adventni koldar, ki ga boste izdelale po svojih željah in idejah. Nekaj zanimivih in različnih idej pa najdete prav na omenjenem blogu, kjer smo se članice ustvarjalnega tima potrudile po svojih naboljših močeh. :)

At Hanna & Friends we would like to see some Advent calendars. I hope this won't be to difficult for you and that you will join us. :)

Manuela

DSC_8192

DSC_8194  

Hope you are all doing fine and have a nice day!

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

petek, 19. november 2010

POMAGAJTE!

Prosim pomagajte vsem nam, ki se trudimo z dobrodelno dražbo pričarati nasmeh čim več otroških obrazov. Vsak € je pomemben in le s skupnimi močmi bomo lahko kupili rokavičke, šale, kapice in male drobnarije za naše najmlajše, ki so pomoči potrebni.

Verjamem, da je velika večina že zasledila Slovenski svet ustvarjalnosti, ki ima svojo stran na Facebook-u. Tam poteka dražba raznoraznih stvari, ki jih lahko kupite že za nekaj €. Sama sem zaenkrat prispevala 3 kompletke – Blokec + uhančki. Izklicna cena za en kompletek je 4€! Ne pozabite da dobite oboje – in BLOKEC IN UHANČKE! Povrh vsega pa gre VES DENAR v DOBRODELNE NAMENE! Darila, ki se bodo financirala iz sredstev dražbe gredo v varne hiše po vsej Sloveniji, kar ni mala stvar in je hkrati velik finančni zalogaj!

Manuelina_ustvarjanja_DinozaverBlokec št. 1: Vijoličen dinozaverček in uhančki

Manuelina_ustvarjanja_Mačka  Blokec št. 2: Mala muca in uhančki

Manuelina_ustvarjanja_SovicaBlokec št. 3: Sovica in uhančki

Vsak blokec vsebuje črtaste liste, velikosti 15x11 cm.

Tudi tisti, ki nimate ustvarjenega profila na Facebook-u ne uporabljajte tega za izgovor za nesodelovanje na dobrodelni dražbi. :) Zagotovo poznate koga (otroci, bratje, sestre, tete, strici, soseda, učiteljica, župnik :))), ki imajo profil in lahko konec koncev napišejo znesek v vašem imenu. Vse se da – samo malo dobre volje je potrebno! :))

Sedaj pa hitro na  Slovenski svet ustvarjalnosti in oddajte svoj “glas!” Kot rečeno – veseli bomo vsakega €!

Če potrebujete kakršnokoli pomoč/nasvet/namig v zvezi z dražbo mi pišite na manuelina.ustvarjanja@gmail.com.

Pin It

Hanna & Friends #71

SKETCH

POSTAVITEV

Tedni se precej hitro obrnejo in tako je danes (kot vsak četrtek) čas za nov izziv pri Hanna & Friends. Tokrat morate upoštevati postavitev in seveda na svojem izdelku uporabiti odtis – na to nikakor ne pozabite, kajti drugače ne morete sodelovati in mi je prav hudo, ko vidim, da se je nekdo potrudil in s srcem izdelal čestitko, ki na koncu koncev niti sodelovati ne more pri izzivu. Tako, da bodite pozorne na ta mali detajl, ki je še kako pomemben. Smile 

Hi there! Hanna & Friends has a new challenge for you! Follow this great sketch that Vanni made for you and play with us this week. I use one of my old Panduro stamps and I must say I still absolutely love them! They are so easy to color and looks so great! Hope you all agree with me. Winking smile 

Manuela_Hanna & Friends_71_1

Tokrat sem se odločila da čestitka ne bo v rdeči barvi, ker kdo pa pravi, da morajo biti vse zimske čestitke bele, rdeče ali pa zelene?? Moja je vijolična in prav všeč mi je takšna kot je. SmileOdtis je tudi tokrat pobarvan z mojimi Prisma color barvicami.

Manuela_Hanna & Friends_71_2

Sketch you need to follow: Postavitev, ki jo morate upoštevati:

Hope you are all doing fine and have a nice day! Smile 

Lepo se imejte do prihodnjič!

 

************************************

Ne spreglejte novega žreba na moji Facebook strani – Manuelina ustvarjanja! Tokrat lahko izbirate kar med 8 različnimi izdelki!

************************************

Pin It

sreda, 17. november 2010

Whiff of Joy #92 + CRAFT-alnica #17

Tudi ta teden združujem temi dveh izzivov. :) In tako želimo pri Whiff of Joy videti kako sledite postavitvi in na CRAFT-alnici želimo videti snežinke. Tudi vi lahko združite oba izziva, če želite in tako sodelujete na dveh izzivih. ;) Plus pomembna novica: pri Whiff of Joy iščemo novo članico ustvarjalnega tima!!! Pripravite kakšen izdelek in se potegujte za to častno mesto. :))

Hi there! It’s time for another great challenge over at Whiff of Joy – Tara’s sketch and at CRAFT-alnica – Snowflakes. Both are easy to combine so I only did one card! *blush* There are so many things going on in my life  right now, so I’m extra busy! And things will only get more hectic in the next few months so I guess you will see much more combined things here on my blog. :)

Manuela_17.izziv

DSC_8137

 

image

 

Sketch you need to follow:

Postavitev, ki jo morate upoštevati:

 

 

 

 

Ne spreglejte čestitk na CRAFT-alnici, ter seveda blogov ostalih članic ustvarjalnega tima – Lili in Simone.

Be sure to check out all those stunning cards that Whiff of Joy Design team came up with! I promise you that you won’t regret checking it out. :) And you can also apply for Design Team member position, since our lovely Tara decided to step down from the team. :(

*****************************************

Zadnje čase veliko časa porabim tudi za izdelovanje nakita, ki pa ga na blogu ne predstavljam vedno.  Zato vam danes pokažem samo par slikic, vse ostale pa najdete na moji Facebook strani. – ogledate si jo lahko tudi tisti, ki nimate ustvarjenega Facebook profila. :) Potrebujete pa ga, če želite sodelovati v mojih nagradnih žrebih. Več o tem izveste s klikom na spodnjo slikico.

image

image image
image image
image image

Zapestnice najdete ~tukaj~

Uhančke pa ~tukaj~

Lately I’m super busy with making jewelry. And I absolutely love it! But I don’t show it all here. If you would like to see more, visit me on my Facebook page. All my bracelets are ~here~ and all my earrings ~here.~

*****************************************

Have a fabulous day!

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

četrtek, 11. november 2010

7 Kids College Fund ~ Give thanks

Pričel se je nov izziv pri 7 Kids College Fund Challenge blog in tokrat bi rade videle čestitko zahvale. Mislim, da tudi ta izziv ne bi smel biti pretežak zalogaj. ;) Povrh vsega pa lahko osvojite tudi čudovito nagrado in sicer darilni bom v vrednosti kar 75$!!!! Uff, to bi bil dober šoping, kajne?? :))

Hi there! It’s time for another great challenge over at 7 Kids College Fund Challenge blog. And this time we would like to see “Thank you cards.” And you should know that Tab wanted to take this opportunity to express her sincere thanks and appreciation to everyone for their patience, understanding, kind thoughts and well wishes during the recent accident involving her son, Aaron, with this AMAZING prize: 75$ Gift Certificate to 7 Kids College Fund!

And here is my card:

Manuela

DSC_8008

Be sure to check out  7 Kids College Fund Challenge blog and participate on this weeks challenge.

Have a nice day!

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

četrtek, 4. november 2010

Hanna & Friends #69 ~ Moja postavitev

SKETCH

POSTAVITEV

Tretji izziv ta teden in hkrati že moja druga postavitev ta teden. :)) Vse se je zvrstilo v dveh dneh. :)) Torej vsi, ki želite sodelovati na tokratnem izzivu Hanna & Friends morate nujno nujno (tako kot vsakič) uporabiti odtis in upoštevati mojo postavitev. Naloga mislim, da ne bo pretežka, zato hitro na delo, kajti časa imate samo en teden!! :) In tedni so znani potem da minejo še preden se dobro začnejo – vsaj pri meni je tako zadnje čase. ;)

Hi there! Thank you for stopping by today! It’s time for Hanna & Friends Challenge blog! I made this nice and easy sketch for you this week so I hope you will find some time to play with us on this week’s challenge. :))

Postavitev: Sketch:

Sketch_5_ Hanna

And here is my card:

Pa še moja čestitka:

Manuela_1

Manuela_2 

 

Have a nice day and be sure to check out Hanna & Friends Challenge blog! :))

Lepo se imejte do prihodnjič in upam, da boste uspele sodelovati na tokratnem izzivu. :)

Pin It

sreda, 3. november 2010

Božična + Postavitev / Christmas card + sketch

Po dveh tednih se CRAFT-alnica vrača med vas z novim izzivom (#16). Tokrat sem za izbor teme na vrsti jaz in odločila sem se za eno precej enostavno postavitev. Upam, da vam ne bo delala prevelikih težav in da se vam konec koncev uspe tudi prijaviti na tokratni izziv. Pri Whiff of Joy Challenge blogu pa želimo videti božično čestitko. Sama sem obe temi skombinirala v eno čestitko in isti lahko naredite tudi vi. :) Pravila obeh izzivov vam to dopuščajo.

Hi! Thank you so much for stopping by. It’s time for another challenge at Whiff of Joy Challenge blog. And this week we would like to see some Christmas cards. This should not be to hard, since WOJ has so many fabulous Christmas stamps! :) And at CRAFT-alnica (first and only Slovenian blog challenge) we would like you to follow sketch that I made for you. :)

Postavitev: Sketch:

Sketch_ Craftalnic_Manuela

And here is my card:

Manuela

As usually I used my Prisma color pencils, some Basic Grey paper and Martha Stewart punches.

Manuela_2 

Ne spreglejte čestitk na CRAFT-alnici, ter seveda blogov ostalih članic ustvarjalnega tima – Lili in Simone.

Be sure to check out all those stunning cards that Whiff of Joy Design team came up with! I promise you that you won’t regret checking it out. :)

Have a fabulous day!

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It