sreda, 21. april 2010

Mali ježek / Little Hedgehog

Minila sta že dva tedna od začetka drugega izziva na CRAFT-alnici, kar pomeni da je čas že za tretji izziv! Tokrat je bila na vrsti Vladka, da se domisli kaj bo njena tema izziva. Odločila se je za foto inspiracijo. Njena fotografija izgleda takole:

3_izziv_Foto_inspiracija_by_Vladka

No ja na prvi pogled nimam s to fotografijo prav nič skupnega. Bave niso ravno v mojem stilu (vsaj kar se ustvarjanja tiče), “starinski” slog mi tudi ne gre najbolje od rok..in kaj sedaj?! Ja nič, nekaj je treba narediti in odločila sem se da se še najlažje poistovetim z barvami. Rjava, bela, rumena, zelena. To so barve, ki sem jih uporabila na moji čestitki. To je bila torej moja inspiracija, ki je prišla s te čudovite Vladkine fotografije-Barve. :)

1

Moj mali ježek (no saj v bistvu niti ni tako mali, v višino meri 6,3 cm) je izrezan s Cricut Expression in mojim novim Cartridgem Create a Critter. A več o tem (o novem Cartridgu in kaj to sploh je) prihodnjič. Ježek je torej sestavljen iz različnih barvnih plasti in prilepljen na bel papir s 3D blazinicami. Rob na papirju je narejen z Martha Stewart štanco.

2   

Tudi tokrat pa sem se malo poigrala z notranjostjo in vanjo postavila še enega ježka, ki pa je res majhen. Če se ne motim meri v višino 3 cm.

3

Hi! It’s time for a new Challenge (#3) at our first Slovenian Blog Challenge CRAFT-alnica (it’s in slovenian only, so you will have some troubles to understand it:). This time, Vladka choose a Photo Inspiration theme. And since I can’t really relate to this Vintage style (it’s great, but just not me), I decide to use all those colors that are on the photo. Brown, white, yellow and green. And I did this completely not-serious-and-not-vintage-style  card. But I like it, and I happy because I manage to stay “myself” with this card no matter what. :) It’s nice and clean I must say. :) Little Hedgehog is made with Create a Critter cartridge and my Cricut Expression Machine. Thank you so much for your visit!

Ne pozabite pokukati tudi k Vladki in Simoni, ki sta pripravili čudovite izdelke za Izziv #3!

Pin It

ponedeljek, 19. april 2010

Tilda in breskve / Tilda and peaches

Breskve imam rada, Tilde še raje in logično je bilo da bom zelooo zeloo imela rada tudi Tildo z breskvami. :) In tako se je v moji spletni nakupovalni košarici pred kratkim znašla tudi ta Tildica, z breskvami in breskovo vejo. :) Ker eno brez drugega nima smisla. ;) Našla pa sem tudi par izzivov na katere lahko prijavim svojo barvito čestitko.

I like peaches and off course I love Tildas! So I guess it was pretty obvious I will have this sweet Tilda with peaches. Isn’t she adorable? :) She looks so hardworking and all. I absolutely love her! :) I was also able to found several challenges that are just right for my card.  :)

Tilda_peaches_1

Hanna and Friends – Guest DT Call (let’s keep our fingers crossed:)

Magnolia Down Under Challenges – Masking

Our Creative Corner – Beautiful Butterflies

Secret Crafter Saturday C. – A day out

Friday Sketchers – Sketch

Cute Card Thursday – Touchy Feely

The ABC Challenge – Sparkle (Stickles on Peaches :)

Stamp with fun – Animals (I have butterflies:)

Stamp something – Something Layered

Tilda_peaches_2

O sami izdelavi čestitke mislim, da ni ravno veliko za povedati. Sem pa zapisala številke Prisma Color barvic, ki sem jih uporabila pri barvanju, če slučajno komu pridejo prav. :) Možno je sicer, da sem kakšno pozabila zapisati, ker sem morala prav zavestno razmišljati o tem, saj si jih ne zapisujem prav pogosto ali bolje rečeno nikoli! ;)

This are the PrismaColor Pencils that I’ve used: 927, 939, 929, 993, 1009, 1012, 916, 928, 945, 964, 909, 908, 1063, 1065, 940, 942, 1082. I hope I didn’t forget any of them. :/

Tilda_peaches_3

Po dolgm času sem nekaj pozornosti namenila tudi notranjosti. Ker pa me je malce priganjal čas, je notranjost precej enostavna.

And here is the inside of my card:

Tilda_peaches_4

Thank you for your visit! Have a great day! smilie_winke_003

Lep pozdrav do prihodnjič!

Pin It

sreda, 14. april 2010

In2stamps Blog candy

Pokukajte na In2stamps inspiration blog in se potegujte za fantastično nagrado: 


Časa za prijavo imate še vse do 1. maja.
Pin It

petek, 9. april 2010

Tilda na gugalnici / Tilda on a swing

Glede na to, da na zadnji čestitki nisem uporabila Tildic, sem jih že kar malo pogrešala in sem komaj čakala, da jih bom lahko uporabila na novi čestitki. Čista obsedenos, kaj? Ja, najbrž res. ;) Zato sem včeraj naredila eno pomladno Tildico, ki sedi na gugalnici.

Magnolia_Tilda_1

Barve so čisto po mojem okusu-pisane, živahne, pomladne, roza. :) In kot ponavadi sem uspela najti kar nekaj izzivov na katere se lahko prijavim s to čestitko, ki je mimogrede precej velika, saj gugalnica in rožice zajamejo precej prostora.

Magnolia_Tilda_2

I just love this Spring time. So many colors, sunny days and most important – longer days. I hate winter because it’s dark at 5 pm and the day it’s practically over. I use this cute Tilda on a swing, because she looks so perfect for this time of year with this little bee on her hand. Image is colored with Prismacolor pencils.

And I was able to found some lovely challenges on which I can participate with this colorful card. :)

Magnolia Down under Challenges – Thank you theme

Magnolia-licious Highlites – Sketch

Stamp with fun - 3Paper/3Flowers/2Button

The Pink Elephant – Nature

Crafty Creations Challenges – Paper piecing

Hanna and Friends – Scene

Roses on Paper Challenge blog – Layers

I really try a lot to combine all those challenges, so I hope you like my card. :)

Thanks for visiting my blog.

Lepo se imejte do prihodnjič!

Pin It

sreda, 7. april 2010

Dojenček / Baby boy

Od objave prvega izziva na CRAFT-alnici sta minila že dva tedna. In tako je danes nastopil čas za objavo novega izziva. :) Tema Izziva #2 je Modro za novorojenčka. Ne vem a sem samo jaz takšna ali pa nas je več takšnih primerov….kakšnih se sprašujete? Takšnih, ki imajo en kup idej za čestitke dojenčic, za dojenčke (fantke) pa enostavno zmanjka. Torej tema, ki jo je postavila Simona je bila zelo zanimiva, ampak na trenutke sem si želela da bi delala punčkasto čestitko. :) Ampak ravno v tem je čar izzivov…narediti nekaj, kar drugače verjetno ne bi. :)

 

2_izziv_Manuela 

Čestitka je izredno preprosta, ker sem ravno takšno tudi hotela. Čisto, nežno, modro in z čim manj dodatki. :) Lesene ščipalke sem najprej prebarvala v svetlo modro barvo, saj mi njihova “naravna” barva ni bila preveč všeč. Bodije sem natisnila na scrapbook papir, saj žal takšne ali podobne štampiljke nimam v svoji zalogi. Bi bila premalokrat v uporabi, tako da dvomim, da jo bom kdaj tudi kupila. Bodije sem nato obrezala s škarjami, jim dodala 3D blazinice in jih prilepila na podlago. Zelene obešalnike sem izrezala s Cricut Expression-om. Na dno čestitke sem prilepila še nežnen moder trakec. In tako je čestitka “Modro za novorojenčka” končana. :)

 

2_izziv_Baby

It’s time for our second challenge at CRAFT-alnica, which is basically the first Challenge blog in Slovenia. Fell free to check it out. :) And theme of challenge was Blue for newborn. Such a sweet theme, don’t you think so? :) I made my card very simple and “pure” because that’s how the babies are. :)

And I’m also entering these challenges:

My time to Craft Challenge – On the Spot

The Play date – Photo inspiration

Pollycraft Monday Challenge – Anything goes

Thanks for visiting!

 

Lep pozdrav do prihodnjič in ne pozabite se prijaviti na novi izziv CRAFT-alnice! :)

Pin It