nedelja, 30. avgust 2009

Ena prav posebna knjigica

Dolgo sem razmišljala kaj podariti (poleg kupljenega darila) eni prav posebni osebi. Moji stari mami. :) In sem se domislila. Bistvo je bilo znano-naredila bom knjigico/zvezek/beležko (kakor komu ljubše). Problem pa je nastal, ko sem razmišljala kako dejansko okrasiti to zadevo. Da ne bo preveč nakinčeno, otročje in še kaj bi se našlo. :) In ko sem bila že v resni dilemi in veliki stiski s časom sem se spomnila nečesar kar bi jo zagotovo zelo razveselilo. Fotografija stara že ... uf veliko.. na prvi strani te moje knjigice. :) Poiskala sem jo (na srečo sem imela nekaj teh starih fotografij že skeniranih), natisnila na trši papir in potovanje (beri: ustvarjanje) se lahko začne. :)

Fotografijo in rdeč kvadratek okoli nje sem izrezala z nestiji, ter oboje senčila s črno blazinico. Za platnice sem uporabila trši karton, ki sem ga oblepila s scrapook papirjem. Dodala še dve prima rožici in en gumbek, vse skupaj najprej seveda preluknjala in nato tudi spela z Bind-It-All mašinco.

Slavljenka je bila isto navdušena, fotografija pa ji je izmamila tudi nekaj solz v oči. Je namreč še iz časov, ko sta bila z dedkom še fant in punca. :) Tega nisem niti sama vedela, dokler mi ni ona pojasnila zadeve. In ker njega že 10 let ni med nami, je bil trenutek toliko bolj nabit s čustvi.

Tako, s tem zaključujem svojo današnjo objavo in vam želim lepo zadnjo avgustovsko nedeljo. :) Pin It

sreda, 19. avgust 2009

Bind-it-all knjigica

Moja prva knjigica z Bind-it-all mašinco. :) Jeejj. :) Je kar zanimiva ta zadevica in zagotovo bo v kratkem nastala še kakšna knjigica.

Uporabila sem nekaj bleščečega scrapbook papirja iz domače zaloge, ki sem ga prilepila na trši karton ter vse skupaj preluknjala z Bind-it-allom.

Prvo stran sem popestrila z svetlo rumenim trakom, ki sem ga zavezala v obliko mašnice, na sredino pa pritrdila mini zelen razcepek. Na razcepek pa je privezan metalni angelček.

Tilda (iz novega Summer Stamp cluba) je pobarvana s Copic in Tria markerji. Oba kroga okoli nje sta izrezana z nestiji, zunanjega pa sem še senčila s črno blazinico. Bele pikice so narejene s Sakurinim Med pisalom, črne pa s Pilotovim.



V notranjost sem prilepila en blokec samolepilnih listkov, še malce okrasila platnico (s štanco sem naredila rob na scrapbook papirju), vse skupaj zvezala z že prej omenjeno mašinco (BIA) in knjigica je končana. :)


Lep pozdrav do prihodnjič. :) Pin It

Blog candies

22. Avgusta

Podeli svoj blog candy (x)



28. Avgust


Žreba Steph na svojem blogu.


31. Avgusta

Bo nekoga zagotovo osrečila Emma, saj podeli svoj blog candy.



Ali pa morda Trudy, ki prav tako žreba takrat. (x)



Mogoče pa bo srečno roko imela


30. septembra

Inge podeli svoj bogat bonbonček.



Pin It

petek, 14. avgust 2009

Poletje pač ni čas za ustvarjanje :)

Vsaj pri meni je tako. Če me spomin ne vara sem skozi celotno poletje naredila največ tri izdelke v celoti (vsi še niti niso objavljeni), kakšna stvar pa leži še na pol nedokončana na polici. Je že tako, da je bolj zanimivo lepe, sončne dneve preživeti kje drugje kot pa za ustvarjano mizo. ;) Ampak, ko pride jesen nadoknadim vse. Obljubim. :)

Najprej pa nekaj slikic letošnjega poletja, če že novih izdelkov ne kažem prav pogosto. :)

Beograd - Stari dvor:


Cerkev Sv. Save:

Sava:


Plitvička jezera:

Jutri pa še na morje tako, da res ne vem kdo bi ob vseh teh naravnih (in ostalih) lepotah lahko ustvarjal. :)) Jaz že ne... ;) Pin It